Ammattilaiselle

Kaso-Ovi – Turvaa ja laatua saman oven takana

Turvallisuudesta huolehtiminen ei ole koskaan turhaa, vaan sillä osoitetaan, että välitetään – varsinkin, kun turvallisuus ei tarkoita kompromisseja viihtyisyydessä. Kaso-Ovi ei ole pelkästään kotia suojaava turvaovi, vaan design-elementti, jonka laatu säilyy vuodesta toiseen olosuhteista riippumatta.

Myös laatu on huomattavasti suurempi kokonaisuus kuin vain itse turvaovi. Se tarkoittaa paitsi sujuvaa tilaus- ja toimitusprosessia, myös mahdollisuutta tehdä kodin turvasta juurin sen näköistä, kuin itse haluaa.

Pitkän linjan kotimaisena turva-alan toimijana Kaso pitää huolen siitä, että vaikuttavat ominaisuudet eivät ole vain lupauksia.

Kaso-Oven tarjoama turva tekee aidosti vaikutuksen sekä säilyy vuodesta toiseen muuttumattomana ja matalilla elinkaarikustannuksilla.

Jokainen koti on parhaan mahdollisen turvan arvoinen, ja yhdistämällä voimamme voimme varmistaa aiempaakin turvallisemman asumisen tulevaisuudessa.

Ota yhteyttä

Valikoimissamme on kymmeniä erilaisia kalvopinnoitettuja ja puukuitupaneeliovivaihtoehtoja. Ovet valmistetaan tilauksesta ja ovipaneelin muotoilu ja pintakuviointi voidaan toteuttaa myös yksilöllisesti.

Sisä- ja ulkopuolet on mahdollista valmistaa eri materiaaleista ja erivärisinä.

Tutustu materiaaleihin

    Lähetä yhteydenottopyyntö


    Kaso Oy
    Lyhtytie 2, 00750 Helsinki
    Puh +358 10 2713 700
    myynti@kaso.fi