Kaso kesäkampanja – kilpailun säännöt

Kaso Oy:n kesäkampanjan Facebook-kilpailun säännöt

1. Osallistumisaika

Kilpailuun on mahdollista osallistua 9.–23.6. välisenä aikana.

2. Järjestäjä

Kaso Oy

3. Palkinto

Kilpailussa arvotaan Facebook-päivitykseen kommentoineiden kesken Sony WH-1000XM3 -bluetooth-vastamelukuulokkeet (arvo 249 €). Muokattu 15.6. klo 11.50: Arpajaisveron suorittaa Kaso Oy markkinointiarpajaisia koskevan ohjeistuksen mukaisesti. Voittaja saa palkinnon verovapaana.

4. Osallistuminen ja voittajan valinta

Kilpailuun osallistutaan kommentoimalla Kaso Oy:n kilpailujulkaisua Facebookissa. Kaso Oy:n henkilökunta ei voi osallistua kilpailuun. Palkinto arvotaan kaikkien kommentin jättäneiden kesken. Voittajan arvonta suoritetaan Kaso Oy:n toimesta 26.6. mennessä.

5. Voitosta ilmoittaminen

Voittajan nimi ilmoitetaan kilpailujulkaisussa Kaso Oy:n toimesta kilpailun päättymisen ja arvonnan suorittamisen jälkeen. Kaso Oy ottaa yhteyttä voittajaan Facebookin kautta, ja voittajan tulee ilmoittaa tarvittavat yhteystiedot palkinnon vastaanottamiseksi. Jos voittaja ei vastaa yhteydenottoon viikon sisällä, Kaso Oy:llä on oikeus arpoa uusi voittaja.

6. Tietojen luovuttaminen

Yhteystiedot jäävät Kaso Oy:lle palkinnon toimittamista varten. Yhteystietoja ei luovuteta eteenpäin.

Kilpailu ei ole Facebookin tai vastaavan median sponsoroima, suosittelema tai hallinnoima eikä millään tavalla liity Facebookiin tai vastaavaan mediaan. Osallistuja antaa tietonsa ainoastaan Järjestäjän käyttöön, ei Facebookin tai vastaavan median.

Tampereella 3.6.2020
Kaso Oy