Kaso joulukampanja – kilpailun säännöt

Kaso Oy:n joulukampanjan Facebook-kilpailun säännöt

1. Osallistumisaika

Kilpailuun on mahdollista osallistua 14.-31.12 välisenä aikana.

2. Järjestäjä

Kaso Oy

3. Palkinto

Kilpailussa arvotaan Facebook-päivitykseen kommentoineiden kesken 2 x 100 € Verkkokauppa.com -lahjakorttia (Arvo yht. 200 €). Arpajaisveron suorittaa Kaso Oy markkinointiarpajaisia koskevan ohjeistuksen mukaisesti. Voittaja saa palkinnon verovapaana.

4. Osallistuminen ja voittajan valinta

Kilpailuun osallistutaan kommentoimalla Kaso Oy:n kilpailujulkaisua Facebookissa. Kaso Oy:n henkilökunta ei voi osallistua kilpailuun. Palkinto arvotaan kaikkien kommentin jättäneiden kesken. Voittajan arvonta suoritetaan Kaso Oy:n toimesta 14.1.2022 mennessä.

5. Voitosta ilmoittaminen

Voittajan nimi ilmoitetaan kilpailujulkaisussa Kaso Oy:n toimesta kilpailun päättymisen ja arvonnan suorittamisen jälkeen. Kaso Oy ottaa yhteyttä voittajaan Facebookin kautta, ja voittajan tulee ilmoittaa tarvittavat yhteystiedot palkinnon vastaanottamiseksi. Jos voittaja ei vastaa yhteydenottoon viikon sisällä, Kaso Oy:llä on oikeus arpoa uusi voittaja.

6. Tietojen luovuttaminen

Yhteystiedot jäävät Kaso Oy:lle palkinnon toimittamista varten. Yhteystietoja ei luovuteta eteenpäin.

Kilpailu ei ole Facebookin tai vastaavan median sponsoroima, suosittelema tai hallinnoima eikä millään tavalla liity Facebookiin tai vastaavaan mediaan. Osallistuja antaa tietonsa ainoastaan Järjestäjän käyttöön, ei Facebookin tai vastaavan median.

Helsingissä 14.12.2022
Kaso Oy