Kerrostalo-ovet

Huolettoman ja yksilöllisen
asumisen uusi taso

Kaso-Ovi on turvaovi, joka tekee asumisesta huoletonta niin saneeraus- kuin uudisrakennuskohteissakin. Rakenteensa ansiosta Kaso-Ovi säilyttää muotonsa vuodesta toiseen, sillä turvaoven rakenne ei elä ilmankosteuden vaihteluiden mukaan. Samalla Kaso-Ovi suojaa tehokkaasti murtomiehiltä. Rappukäytävän yleisilme pysyy siistinä ja tyylikkäänä, kun perinteisiä murronestotarvikkeita ei enää tarvita ovien ulkopintoihin.

Esimerkkejä pintamateriaaleista

Kaso-Oven väritys ja pintamateriaalit ovat valittavissa useista vaihtoehdoista. Ovien puukuitupaneeleihin voi valita muun muassa maalatun tai puukuvioisen kalvopinnan, petsatun puupinnan tai lakatun viilupinnan. Ovipaneelin muotoilu ja pintakuviointi voidaan toteuttaa myös yksilöllisesti. Sisä- ja ulkopuolet on mahdollista valmistaa eri materiaaleista ja erivärisinä: esimerkiksi suosittu vaihtoehto on valita oveen valkoinen sisäpuoli, ja perinteinen tammiväritys rappukäytävän puolelle. Kaso-Oven karmi ja runko ovat maalattua terästä, ja ovet voidaan varustaa saranasuojin.

Esimerkkejä värivaihtoehdoista

Classic 8

Classic 8

Classic 10

Classic 10

Classic 15

Classic 15

Classic 18

Classic 18

RAL5000

RAL5000

RAL7042

RAL7042

RAL9010

RAL9010

RAL8012

RAL8012

PL06

PL06

PL07

PL07

PL09

PL09

PL12

PL12

Esimerkkejä kuvioista

5F kuvio

5F kuvio

10F kuvio

10F kuvio

DF kuvio

DF kuvio

MF kuvio ilman koristelistoja

MF kuvio ilman koristelistoja

MF kuvio koristelistoilla

MF kuvio koristelistoilla

Kaso-Ovi ehkäisee myös kellarimurrot

Turvaovi soveltuu kerrostaloissa hyvin myös esimerkiksi kellarin tai muun yhteisen tilan oveksi tai palo-oveksi, suojaamaan omaisuutta tehokkaasti murtovarkailta.

Värivaihtoehtoja

Ammattilaisen toimesta takuulla oikein asennettu

Oven oikeaoppinen asennus on yksi tärkeimmistä asioista ovihankintaa mietittäessä. Kaso tarjoaa ammattimaisen oviasennuksen tarvittavine oheispalveluineen niin oviremontin, uudisrakentamisen kuin yksittäisenkin oven asennuksen ollessa kyseessä. Asiakas voi asennuttaa turvaoven myös itse Kason asennusohjeiden mukaisesti.

Taloyhtiön oviremontin yhteydessä Kaso hoitaa myös vanhojen ovien purun sekä hävityksen. Kason asennuspalveluun kuuluu muun muassa Kaso-Ovien asennuksen suunnittelu, tiedottaminen sekä muut sovitut projektinjohdolliset tehtävät.

Oli sitten kyse yhden tai useamman oven asennuksesta, tärkeimpiä toimintaamme ohjaavia tekijöitä on tehokas kommunikointi kaikkien osapuolten kesken sekä aikataulussa pysyminen sovituin kustannuksin.