Muut ovet

Kerrostalohuoneistojen lisäksi Kaso-Ovi soveltuu myös ulko- tai välioveksi liikehuoneistoihin, rivitaloihin ja omakotitaloihin.  Vaikka Kaso-Ovi ei ulkoasultaan poikkea tavallisesta ovesta, on sen nopea murtaminen yleisimpiä murtotyökaluja ja -menetelmiä käyttäen jokseenkin mahdotonta. Rakenteensa ansiosta turvaovi myös säilyttää ominaisuutensa ja muotonsa, aikaa kestäen. Kaso-Ovi voidaan myös liittää kulunvalvonta- ja hälytysjärjestelmiin.

Kun Kaso-Ovi valmistetaan ulko-oveksi, varustetaan se säänkestävillä pinnoilla. Kaso-Ovi on mahdollista valmistaa räätälöidysti asiakkaan vanhan oven ulkoasun mukaiseksi, sillä saatavilla on kattava valikoima väri- ja pinnoitevaihtoehtoja lisävarusteineen. Myös ovipaneelin muotoilu ja kuviointi voidaan valmistaa yksilöllisesti mittatilaustyönä.

Värivaihtoehtoja

PL12

PL12

PL09

PL09

PL07

PL07

PL06

PL06

Classic 15

Classic 15

Classic 18

Classic 18

Classic 10

Classic 10

Classic 8

Classic 8

RAL9010

RAL9010

RAL5000

RAL5000

RAL8012

RAL8012

RAL7042

RAL7042

Kuvioita

MF kuvio koristelistoilla

MF kuvio koristelistoilla

MF kuvio ilman koristelistoja

MF kuvio ilman koristelistoja

10F kuvio

10F kuvio

DF kuvio

DF kuvio

5F kuvio

5F kuvio

Ammattilaisen toimesta takuulla oikein asennettu

 

Oven oikeaoppinen asennus on yksi tärkeimmistä asioista ovihankintaa mietittäessä. Kaso tarjoaa ammattimaisen oviasennuksen tarvittavine oheispalveluineen niin oviremontin, uudisrakentamisen kuin yksittäisenkin oven asennuksen ollessa kyseessä. Asiakas voi asennuttaa oven myös itse Kason asennusohjeiden mukaisesti.

Taloyhtiön oviremontin yhteydessä Kaso hoitaa myös vanhojen ovien purun sekä hävityksen. Kason asennuspalveluun kuuluu muun muassa Kaso-Ovien asennuksen suunnittelu, tiedottaminen sekä muut sovitut projektinjohdolliset tehtävät.

Oli sitten kyse yhden tai useamman oven asennuksesta, tärkeimpiä toimintaamme ohjaavia tekijöitä on tehokas kommunikointi kaikkien osapuolten kesken sekä aikataulussa pysyminen sovituin kustannuksin.