Ominaisuudet ja varusteet

Suunniteltu pienintäkin yksityiskohtaa myöten

Kaso-Ovi soveltuu niin kerrostalohuoneiston, rivitalon, omakotitalon kuin liikehuoneiston ulko- tai välioveksi. Asiantuntijamme auttavat suunnittelemaan turvaovesi niin, että se vastaa käyttötarpeitasi mahdollisimman hyvin.

Kaso-Ovi pysyy muodossaan koko elinkaarensa ajan

Kaso-Ovi säilyttää muotonsa, sillä toisin kuin puuoven, sen rakenne ei elä ilmankosteuden vaihteluiden mukaan. Niin palo- ja murtosuoja kuin haju- ja äänieristys säilyvät Kaso-Ovessa vuodesta toiseen.

Vahva teräskarmi pitää pintansa kovassakin käytössä

Teräskarminsa ansiosta Kaso-Ovi säilyttää muotonsa hyvin. Ovi on saatavilla joko kuvassa näkyvällä RST-kynnyksellä tai tammikynnyksellä varustettuna.

Kätevä lukitus ei jätä mitään sattuman varaan

Oveen voidaan asentaa Suomessa yleisimmin käytettyjä mekaanisia tai sähköisiä lukkoja, kuten Abloy, ILoq ja Kaba. Valikoimissa on myös monisalvallinen mekaaninen Mottura-lukko.

Avauksen rajoitin korvaa turvaketjun

Lisävarusteena Kaso-Oveen on saatavilla suosittu oven avauksen rajoitin, joka on turvaketjua turvallisempi vaihtoehto ovea raotettaessa.

Lisävarusteet

Lisävarusteena on saatavana mm. ovikello, ovisilmä, postiluukku, ovirajoitin (korvaa turvaketjun) ja ovensuljin. Myös laaja valikoima muita lisävarusteita, kysy lisää!